Värsta Dagen i Mitt Liv

Värsta Dagen i Mitt Liv.
 
You Live And You Learn. I lördags ville jag inget annat än att dö, väsrta dagen i mitt liv, hela veckan har varit en lång plåga för oss Ross Au Pairer, det är tydligt att vi befunnit oss i en zoon av otur.
Förra veckan började med att Tinja på måndagen åkte på en 900dollars böter för att inte stannat helt vid en stoppskylt på en skymd sidogata. På kvällen när hon senare var påväg till mig känner hon att bilen inte är som den ska, hon har fått punka på ett däck, som var plattare än platt. Tisdag börjar med att finaste Lina skrapar sin bil mot min stenvägg från helvetet. Onsdagen tror vi oturen släppt men då sms:ar Tinja och berättar att hon tappat sin kaffe i golvet inne på starbucks. Torsdag åker jag på en urinvägsinfektion och blir boende på toaletten.
Sen kommer lördagen, som alltid brukar vara en bra dag, sovmorgon, vädret var fint, jag var glad, jag spelade fotbollsmatch -vi vann. Jag jobbade kväll och vid 11pm var halloween outfiten på (Lina var Magnus Uggla och jag var en zombie) och vi rullade mot SF. 
Vi plockade upp David :)) och eftersom flera i sällskapen inte hade falskleg. denna lördag så vart det ett spontant beslut om att gå på City Nights, jag hatar City Nights, och gör nästan allt för att inte behöva gå dit. Det enda fina jag fått ut av denna klubb är att jag träffade David där för första gången, så historien om hur vi träffades är väldigt rolig och fin, det var ödet ;)
 
Vi parkerade på en gata med massa bilar, människor som gick förbi och nära till nattklubben.
Vi kom in till SF vid 12 på natten och avslutade kvällen vid 2.15. När vi kom tillbaka till bilen, öppnar jag bakluckan för att hämta något när jag ser att en massa svart glas ligger där, jag kunde inte koppla och insåg inte först vad som hänt. Efter ett par sekunder trillar polletten ner, HELVETE, någon har slagit sönder rutan på min bil, som faktiskt inte är min bil. Panik!!!!! Jag berättar för David och Lina som sitter i bilen, och får frågan -Saknas någonting? Jag var antagligen i chock när jag svarar -nej, för jag kunde inte ens komma ihåg att vi hade något i bilen. Lina kliver ut bilen för att titta, och utbrister- Lina vart är din kamera? Vart är våra väskor?
HELVETE!!! Någon hade snott min Canon 7D, våra väskor med kläder, Linas fina dyra klänningar, allt vårt smink, och Linas kamera.
När huvudet är dumt får kroppen lida, ångest, jag kunde knappt sova denna natt, vilket helvete. En kamera kan man ersätta men jag var mest rädd för att mina värdföräldrar skulle känna att dom inte kunde lita på mig längre. Jag ringde R samma natt, och hon kunde inte heller sova efter det, hon var mest orolig för oss och ledsen över att min kamera var borta. Dom är verkligen underbara, men jag kan garantera att det kommer ta lång tid innan jag tar min bil till SF igen för en utgång, om ever. Som dum svensk tror man ju inte att sånt här händer, och jag har klarat mig ett helt år utan att ens höra en sådan histora. Den enda anledningen till att vi hade med dessa grejer var för att vi skulle sova i SF och sedan hämta Karro på flyget på söndagen. Vi tänkte inte ens på att vi måste gömma grejerna i bilen, även fast bakrutorna är svarta och det var mörkt ute, finns det dumstrutar där ute som lyckas ändå, idioter. Där får man för att vara oansvarig, och en rejäl läxa är lärd.
Vi sov över hos David i Mountanview. Utan ombyte, utan smink och bara allmänt fördjävlig, lyckades jag hitta ett par jeansshorts i min bil och tack gud för att jag hade ett linne under min sjuksköterske klänning. Lina kommer på att hon glömt en klänning på ett hotell i Mountanview en vecka tidigare, vi åker dit och ser ut som 2white trash, haha, (iallafall jag) och lyckas få tillbaka Linas klänning -success, som hon sedan tar på sig.
 
De nästkommande timmarna spenderades på polisstationen i SF, en anmälan gjordes och förhoppningsvis kan vi få tillbaka lite av värdet på alla stulna grejer. Under tiden jag fyllde i papper, fick Lina visa bilen för en polis då han skulle kolla efter möjliga fingeravtryck, han öppnar bakluckan och där ligger min halloween klänning, en blodig sjuksköterske klänning!!!!!! hahahaha, han vart fundersam och Lina fick sig ett par frågor, blodet ser vädigt äkta ut. hahaha. Vid bättre humör rullade vi vidare mot SFO för att plocka upp Karro :D hahaha, vilken syn det hade varit om jag inte haft några andra kläder och fått gå runt i min blodiga halloween klänning.
 
Hurra nu är hon här!! Vi började med att ta henne till In N Out, hahaha, vi ville ha milkshakes och pommes. Vi hade inte ätit på hela dagen pga sjuk ångest. Det vart mycket nytt folk för Karro igår, vi träffade Tinja, Jasmine och Jonathan, Linas värdföräldrar, och sedan min familj. Världens bästa familj, och dom är väldig peppade på att Karro är här och hälsar på. Alla kom ut förutom E som tjuvkikade ut genom garaget och sedan vart för blyg och därför sprang och gömde sig. Den lilla sötnöten. Vi åt middag, pratade och E fick lära Karro att pela "2 touch", och N pratade lite svenska :) Vi avrundade på Cheesecake där Karro somnade, jetlag, hahaha.
 
Idag har det varit fullt upp med allt vad en måndag har att erbjuda, träna, handla mat, tvätta, vika tvätt, hämta barnen, göra läxor, laga mat. Så idag har Karro fått erfara en Au pairs vardag ;) Vi avslutade dagen med att spela "finns i sjön" men E som vann hela tiden. Det skrattades och var trevligt. Vi skypade med pappa och sedan somnade Karro på 2sek, otippat. 
 
Imorrn är en ny dag, nya tag.
Då blir det mer sightseeing, promenad på Golden Gate, shopping och Karro måste hitta en Halloween outfit för på onsdag är det halloween.
 
Godnatt

B r a. D a g. N o o o t.

B r a. D a g. N o o o t.

Denna dag började helt okej, jag vaknade runt 9, kände mig helt död, klev upp, klädde på mig, drog på gymmet.

I mitten av allt tränande började jag få dessa gamla goda kisskänningar. Jag åkte hem och som gammal veteran inom området, tog det inte lång tid innan jag kunde konstatera att jag åkt på urinvägsinfektion, yaaaay.

Så min dag har varvats med att dricka vatten, springa på toa, dricka vatten, dricka juice, springa på toa....somna på toa, dricka mer vatten, nästan spy pga att jag druckit så mkt vatten, ta Ipren, dricka mer vatten. Fin dag, fin dag. Som tur var hade jag med antibiotika från Sverige, aningen gammal men vad gör man, jo man tar dessa ändå. Har känt mig lite borta idag, minnet har svikit, men såhär på kvällen så mår jag helt okej, förhoppningsvis ska jag kunna få lite sömn, och inte kissa på mig.

Som tur är har jag så fina människor runtom som kan hjälps till, Lina tog min pojk efter skolan och fixade alla läxor med honom, vilken klippa. Vad skulle jag göra utan dig? Idag skulle jag kissat i byxan;) haha.

3 dagar tills Karro kommer, wihoo.
Nu är det nära.

Godnatt


5 dagar

5 Dagar Kvar.
 
Endast 5 dagar kvar tills jag rullar min loveboat mot SFO för att hämta Karro, wihooo, jag är såå taggad.
Veckorna går fort och nu har hösen/vintern kommit till Ross. Vädret svänger i temperatur, ena dagen kan det vara 28grader varmt medan det nästa dag ösregnar och blåser så hårt att man tror taket ska flyga bort. Men man ska inte klaga, vi har haft så mkt sol att moln och regn uppskattas. Dessutom är den Kaliforniska vintern som en bra svensk sommar. Är det molnigt utan regn och blåst i Ösd, då är det en riktigt fin sommardag, då får man vara glad, för sådana dagar kan man räkna på 2 händer under hela sommaren, hahaha.
 
Denna helg har varit fylld med massa skratt och kärlek, fy vad mycket kärlek vi haft här i Marin. 
Vi hade sleepover hos Tinja, jag fick träffa och krama på Dawn, vi kikade fotboll och jag fick träffa kärleken i Linas liv -Björn, och ge honom en kram. Dom är ju såååå fina tillsammans, jag har aldrig i hela mitt liv känt sån stark kärlek mellan två människor som jag gjorde denna helg. Det var som på film och shit jag ville bara grina av synen då Lina var tvungen att lämna Björn, Boo Boo vilken fin kille. Vilket fint par. Lina har haft sleepovers hos mig och jag fick bjuda henne och Tinja på Spagetti och köttfärssås med grädde ;) 
Jag har fått spendera massa tid med den finaste, finaste killen. Killen som är den snällaste och mysigaste.
Killen som nu är min kille <3 Vem kunde tro att jag skulle träffa någon i USA. "Det börjar värka kärlek banne mig".....haha :D
 
Mina värdföräldrar bestämde sig för att överaska barnen på söndagmorgon med att åka till Disneyland. Inte illa. Så jag har haft måndag och tisdag off, och varit hemma med hunden. Jag ahr dock haft projekt i barnens rum att pyssla med, samtidigt som jag fixat tvätt, bakat svensk marängtårta med Jasmine till hennes värdmammas födelsedag, varit på gymmet, handlat mat och sovit ;) . Idag kom dom tillbaka och det skönt med liv i huset igen. 
 
På fredag är planen att vi ska på en riktig Rodeo, där galna människor sätter sig på ryggen till en stor jäkla tjur, eller häst. Det kommer verkligen bli spännande.
På lördag är det Halloween och jag måste hitta mig en till outfit, kanske kör man på samma som förra året?
På söndag kommer Karro :D och beroende på hur trött/pigg hon är får vi se vad planerna blir :D
 
Godnatt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pumpkin Patch

Pumpkin Patch.
 
Det är dagen innan fredag och dagen efter onsdag, alltså dag nr 4 i veckan från måndag och dag nr 4 i veckan räknat bakåt från söndag, det är Torsdag. Imorrn är det TGIF mina vänner. Denna oktoberdag har varit stekande het med klarblå himmel. Idag hade barnen kort dag pga lärarkonferens, så efter att jag gjort mina vardagliga sysslor, tränat och sedan fyllt upp kylen med massa fina färska grejer plockade jag upp barnen vid 12.45. Enligt planerat och efter lite tillök proppade jag bilen full av barn, förarsätet och passagerarsätet intogs av Linas och min loveboat rullade mot en Pumpkin Patch. Det börjar närma sig Halloween :D Vid Pumpkin Patchen mötte vi upp med Jennifer och ännu fler barn. En Pumkin Patch kan se ut på flera olika sätt, med huvudsaken är egentligen att man åker till ett farmliknande ställe där man tittar ut Pumpor som man sedan köper, på vissa ställen kan man även karva pumporna på plats men på detta ställe kunde man endast köpa. Dom hade även en labyrint, och lite djur som barnen kunde titta på, typ 2hönor och en kossa, imponerande, haha. Stackars djur och stackars barn tänkte jag och önskade att jag hade kunnat ta barnen till Davids (kusin) gård, där snackar vi djur och underhållning.
Men vi kom för pumporna och dom fanns det gott om.
 
Vi gick över hela fältet för att hitta de perfekta pumporna, då vi insåg att en skottkärra inte vore helt fel. Nikki sprang hela vägen tillbaka för att hämta en kärra som vi sedan lastade alla pumpor i. mellan 30-40 dollar brände vi på pumpor, mellan 200-300kr. Bilen fylldes och vi rullade hemåt. 
 
Om 8 dagar hämtar jag Karro på SFO, om 12 dagar är det Halloween, och outfiten är redan planerad och påbörjad. Den kommer bli så bra, men ingen får veta fören dagen är kommen. Tyvärr verkar alla fira Halloween helgen innan så Karro kommer precis missa festerna men hon kommer till själva Halloween, vilket är på en onsdag så vi måste shoppa en outfit till henne när hon landat;) Vi ska gå trick or treat med barnen såklart.
 
Choklarfabriken var skoj, visste ni att choklad görs på "bönor" som kommer från en frukt vid namn "cocoa fruit". Det visste inte jag. Touren varade i ca 1h och tog oss genom fabriken, vi fick även provsmaka choklad :) jajjamen, det hade man ju hoppats på ;) 
 
Bloggen har äntligen blivit förnyad, eftersom det tog mig ett år att ta tag och fixa headern så kan man ju aldrig lita på att den är fullt färdig innan man står på svensk mark nästa gång, men det är ju alltid en början ;)
Enligt ett diagram här på blogg.se kan jag se hur många och vilka som läser mina inlägg, jajjamen, varenda en.
Nääärååå, tyvärr kan jag endast se antal läsare och ärligt talat är jag chockad, vissa dagar är det runt 70 läsare, fan va nice, vad glad jag blir. Det syns ju inte i mina kommentaren (!!!!) men wtf 70 pers, vilka är ni? så många vänner har jag ju inte ens på facebook, hahah, just kidding. Jag är glad att folk läser och jag hoppas att ni får ngn typ av underhållning och kanske inspiration av att läsa om livet i Cali som Au Pair. Eller kanske bara nöjer er med en uppdatering om att vi fortfarande lever. Nu är det dags att sova. Imorgon kommer Dawn och sedan gör vi helg :D
 
xoxo
 
30 grader och klarblå himmel 
 
Fina E hittade sin pumpa men den var för tung för honom att bära så då fick man visa mucklerna ;)
 
Linor :D
 
G och Lina :)
 
Nikki har hämtat och hurtigt springer tillbaka med skottkärran
 
 
 

The first day of my second year.

"Let's make the most of the night like we're gonna die young"
 
6:e dagen på mitt andra år, och för er som inte hört Keshas nya låt "Let's make the most of the night like we're gonna die young" -do it. Det är häftigt hur musik kan påverka vissa beslut du tar. Denna sång är så sjukt peppande, Vi ska ju alla dö en dag, så varför inte leva varje dag lite som om den vore vår sista, haha. Men seriöst, lyssna på denna låt, om och om igen. 
 
Om 11 dagar påbörjar Karro sin resa till Sunny California och om 12 dagar plockar jag upp henne på SFO, jag har drömt om detta ögonblick, när jag ska få plocka upp någon från min familj på SFO, åhh man blir ju nästan gråtfärdig. Ögonblicket då hon kommer ut från customs, omg, jag är peppad. Idag bokade jag våra flights till San Diego, och hem från L.A, vi ska backapacka lite mina vänner och nu sitter jag här, och smider planer så att detta ska bli hennes bästa resan någonsin. Eftersom jag vet att Karro gillar serien O.C försöker jag fixa så att vi kan se alla dessa stränder som man känner igen från Serien, dessutom måste vi till Seal Beach, där dom filmade serien "Sunset Beach" som man kikade på som liten. För att hinna se så mycket som möjligt och samtidigt inte spendera allför mkt pengar på boende så har jag kikat på couchsurfing, för er som inte vet vad detta är, googla inte, och berätta inte för pappa. haha. Jag har vänner som har gjort detta och sagt att de haft så sjukt roligt och fått ut mycket av deras vistelse då dom bor med "locals". Vår finska vän Tinja ska även följa med till San Diego över helgen och förhoppningsvis kan Lina också hänga på. Det kommer bli skoooj.
 
Förra helgen var lugn, jag jobbade tillsammans med Lina fredagkväll, vi tog barnen på bio och sedan på restaurang. Vi hade en himla mysig dag tillsammans och denna avslutades med sleepovers för alla hemma hos oss :) Lördagen började med att vi tittade på E och R när dom spelade fotbollsmatch, sedan vart det halloween målande för att fylla "holiday"-väggen med teckningar. Jag hade även fotbollsmatch i Berkeley denna dag och glad blev jag när pojkarna och Lina ville följa med och titta när jag spelade :) Våra pojkar är dom bästa pojkarna och dom är världens sötaste. E stod på sidlinjen och hejade på samtidigt som han passade boll med R. Vi var hemma vid 7.30pm och då var det bara att duscha och klä om för en danskväll i SF. Vi hade biljetter till Ruby Skye som sägs ska vara en av de bästa nattklubbarna i SF. Det var trögstartat men vid 12 kom musiken igång (med deadmau5) på riktigt och kvällen slutade bra. Jag känner även en kille på denna klubb så vi fick sitta i vip området samt gratis drinkbiljetter. Jag var kvällens chaufför och gav därför bort alla biljetter till Tinja och Jasmine. Tinja hade lite för skoj denna kväll så söndagen spenderades förutom att träffa en ny au pair och äta froyo till att refresha hennes minne :) hahahahaha.
 
Imorgon har vår fina finska vän Tinja bokat in oss på en chocolate factory tour i San Francisco. Jag är så himla peppad, choklad är ju en kvinnas bästa vän ;) och nu ska jag få bevittna hur den blir till, haha. Tinja du är ju för underbar.
 
På fredag kommer Dawn, fina Dawn, och stannar tills på lördag. Jag har även match på lördag och hoppas sedan på en sleepover hos Tinja :) På söndag kommer David och vi alla åka till Berkeley där vi ska titta på Björn som spelar fotboll :D Ännu en fin helg väntar, och helgen efter det kommer Karro <3 jag kan inte säga annat än wawawiwa, och hur grymt är det inte att en ny säsong av "solsidan" är ute. Jag har även varit riktigt duktig med min träning, har sprungit 60min varje morgon de senaste 4veckorna och lite styrka på det, plus fotboll på lördagarna. Alla extrakilon man samlat på sig under året börjar trilla av, det känns skönt att komma tillbaka till den gamla formen. 
 
Nu ska jag fortsätta planera och sedan läsa lite "50 shades of grey".
 
Godnatt och god morgon. 
 
Tinja
 
Jasmine
 
Lina and Carlien outside the school
 
At Ruby Skye
 
 
 

1 YEAR IN THE US.

1 YEAR IN THE US.
 
1 år har passerat, och det har nog varit det snabbaste året i mitt liv, och det bästa.
För exakt ett år sedan anläde jag hel ensam till NY, nervös och peppad på vad som väntade. Den första personen jag träffade på flygplatsen var Ly från Estland :) Hennes värdfamilj bodde i Seattle, och förra december kom hon och hälsade på mig i Cali. Vi har ända sedan första dagen hållit kontakten :) Jag kan inte fatta att jag varit i USA ett år redan. Detta år har jag bara inte varit vid liv, jag har levt livet. Jag har levt livet på det sätt livet ska levas, jag har tagit vara på minsta minut och njutit till fullo. Jag har förlorat vänner men jag har även träffat och lärt känna de mest otroliga människor, människor som får mig att ta livet i rätt riktigt, människor som jag aldrig hade träffats om jag inte hade kommit hit, vänner som kommer vara för alltid. Jag är så glad och tacksam, det finns inget i hela världen som skulle få mig att ångra att jag gjorde detta val. Livet är för kort för att "bara vara okej", livet ska fyllas med minnen, och det ska levas fullt ut. Fullt ös medvetslös som min tremänning sa en gång i tiden, så rätt :D Idag hade varit min sista dag med familjen om jag inte valt att förlänga, sista dagen att plocka upp barnen på skolan, sista dagen med mina vänner. Det hade varit dagen då jag fått säga hej då till alla de underbara människor jag träffat, dagen som jag aldrig vill ska komma. Som tur är har jag nu ännu ett år på mig och efter det får vi se vart livet tar mig. 
 
Hittade dessa frågor på Johannas blogg, tyckte dom var perfekta för att summera året som gått :)
 
Vad är det mest minnesvärda datum under ditt au pair år?
Den 14 oktober då jag för första gången träffade min värdfamilj på SFO :D
det var kärlek vid första ögonkastet ;)
 
Gjorde du någonting under ditt au pair år som du aldrig gjort förut? 
Jag skydivade, och jag repade min stackas Toyota 2ggr. Jag har lärt mig ännu mer att uppskatta livet och besökt platser jag drömt om. Jag äter avocado som godis.

Vad var det roligaste? 
Allt, Alla nya människor, alla ny platser jag besökt, alla Amerikanskan högtider. Eftersom allting var så nytt blev varje dag ett nytt äventyr. USA är så stort, SF är en av dom vackraste plasterna jag besökt, det finns nya saker att se och göra varje dag, endast fantasin kan sätta stop. Amerikanerna är underbara människor, utåtriktade, trevliga, hjälpsamma och bara allmänt fina. Visst finns det många weirdos här också, men det går i kategorin upplevelser ;) 
Ett av de roligaste minnen är nog när Tasha hade diarre och bajsade utanför Apple store, det flöt ut överallt och jag kunde inte suta skratta, samtidigt som Reneé pick panik och sprang in på ett café efter servetter som hon senare städade upp med, hahahahaha, that's nasty.

Vad var det jobbigaste?
Det jobbigaste har varit att säga hej då till alla fina au pairer man träffat som kom hit före mig och därför lämnat före mig. Det var även jobbigt de första veckorna då man inte hade några kompisar och inte kände till någonting i området. 
 
Vad är du mest stolt över?
Att jag förbättrat och känner mig väldigt bekväm med att prata engelska. Jag har verkligen pressat mig själv detta år och satt mig i alla möjliga konstiga situationer, jag har vuxit och blivit ännu mer självständig. Jag har lärt mig sjukt mycket om barn, man har ju varit någon typ av andra-mamma så nu är man så gott som redo för egna, haha. 
 
Vilka platser besökte du?
Las Vegas, Tahoe, Santa Cruz, San Diego, L.A, San Francisco, San Jose, Palo Alto, Mountan view, New York.
Napa Valley, Sonoma, 
 
 
Hur har du förändrats?
Jag har vuxit, blivit självsäker. Insett vad som betyder mycket för mig, och prioriteringar. Jag har lärt känna mig sjäv bättre helt enkelt, samt lärt mig att vara mer öppen. Jag har träffat så många intressanta människor, lärt mig om relationer och om livet.
 
Vad spenderade du au pair-lönen på?
Apple-prylar of course ;) haha. Närå, inte bara, mycket pengar har gått till shopping, middagar, bio, resor, systemkamera, och jag har fått upp ögonen för väskor och införskaffat ny mer feminin plusk. Dock är teknikprylar min favoritkategori tillsammans med resor att spendera peningan på.
 
Vad önskar du att du hade gjort mer?
Jag önskar jag hade gjort med weekend-resor, det finns många ställen jag vill se. Som tur är har jag nu ännu ett år, samt fler semsterdagar så jag siktar på seattle, Hawaii, Texas, North Carolina (Jasmines hemtrakter :) 
Vill även besöka mer nationalparker.
 
Vad önskar du att du hade gjort mindre? 
Lagt tid och energi på en pojkvän (nu ex) som inte alls förtjänade det. 
 
Vad är det största misstaget?
Att jag inte kommit iväg på en Ellen show än.
 
Vilka sånger kommer att påminna dig om ditt au pair år?
Skrillex "First Of The Year" - När jag och Johanna gled runt i hennes Lexus.
Nikki Minaj "Starships" - Roadtrip till Santa Cruz med Cali love Johanna.
T-Pain ft. Chris Brown "The Best Love Song" - spelas på hög volym i bilen när jag och Lina är på G :)
Queen "Don't Stop Me Now" - Denna är given på alla roadtrips som jag och Lina gör ;) pepp.
Kesha "Die Young" - Spelas varje dag, på gymmet, i bilen, "Let's make the most of the night like we're gonna die young". Vårat motto. Jasmine, Tinja och Linax2.
Magnus Uggla "4sekunder" - i bilen med Lina <3
 
Hur tillbringade du julen?
Vi började julen (den 25e) med öppna våra julstrumpor i värdföräldrarnas sovrum. Sedan var det dags att öppna alla julklappar som fanns under granen. Frukost vart svenska pannkakor lagade av mig, då även kompisar till familjen kom över. Vid 3-tiden åkte vi till släktingar i Novato för att äta middag och ha allmänt trevligt resten av kvällen.
 
Hur tillbringade du nyår?
Nyår tillbringade jag tillsammans med Sofia i San Diego <3 Hej och hå vilken helg, den kommer man aldrig glömma. Vi hyrde en röd Mustang cab och gled runt som om den var vår egen, såklart låtsades man ju för att känna sig lite stekig ;) haha. Nyårskvällen hamnade vi på en hemmafest där vi nästan hade alldeles för skoj. Fina minnen, fina minnen :D det var tider det. 
 
Hur tillbringade du din födelsedag?
Min födelsedag är precis vid Thanksgiving så den firades i ett hus uppe i Healdsburg som familjen hade hyrt.
Detta var första gången jag träffade min värdmammas syster Dawn och efter det var jag fast, vilken underbar människa. Det var även mer släktingar med oss denna kväll, vi åt tacos, jag öppnade mina presenter och kvällen spenderades senare i utomhus Jacuzzin. 
 
Blev du kär i år?
Absolut, jag är såld på min värdfamilj. Jag har även en crush på Johanna, Sofia, Lina, Carlien, Jasmine, Tinja och familjens hund Tasha. Ni trodde att ni skulle få höra något saftigt här va? :p No way Jose. 
 
Vilken är den finaste komplimangen du fått och vem sade den?
- You don't wanna know what I would like to do with you in bed - Ett weirdo i L.A
- Your toes look like candy, I wanna lick them - Ett annat weirdo i L.A
- I love your hair - En tjejs skriker detta till mig från en annan bil då jag har min ruta nervevad.
 
Mycket bättre än så blir det inte mina vänner, haha. Näe men det finaste kan nog vara när min värdmamma sagt - You are an amazing person, we adore you, I love you, We love you.
 
-You are like my daughter, you are family to me - Morfar Bob
I don't care about the others, I love you - Dawn
 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år bättre?
Att se Ellens show live hade ju varit over the top, eller att få träffa Zac Efron, men nej, allting har varit perfekt. 
Hade kanske önskat lite mer besök från Sverige, men man kan ju inte få allt, dessutom kommer Karro snart so I'm happy :D
 
Träffade/såg du några kändisar under ditt au pair år?
Räknas vaxdockor? JA, om inte, NEJ, tror jag har missat alla precis på håret. Eller vänta, jag träffade DJ:en Harry från "third Party". Jag har även träffat brorsan åt någon i "swedish house mafia. Nje jag har inte så mkt att skryta med. Får ta igen det detta år ;)
 
Vilka är de bästa nya människorna du har träffat?
Min värdfamilj, släktingar såsom Dawn, Michael och Morfar Bob.
Johanna som var min första kompis i Marin :) Sofia, wilde, Fred, Carlien, Lina, Jasmine, Tinja, Mamma Jennifer, David, Briar, Megan i mitt fotbollslag, och fler kommer det bli.
 
Carlien och Johanna <3
 
Sooofia <3
 
Lina, Tinja and Jasmine <3
 
Jasmine, Lina och me <3
 
Dawn <3
 
Vem saknade du mest under ditt år?
Förutom familj och vänner så saknade jag svensk godis, man kan ju inte ens få minsta upplevelse av svensk godis via skype ? helllooo.
 
Årets sötaste?
Mina värdbarn, och Åhh boo boo Lina såklart ;)
 
Årets hetaste?
Får man nämna sig själv?;) näärråååå. Årets hetaste, vad fan är det för fråga? Channing Tatum i "The Vow"?

 
Årets största kärlek?
Ja men den kan ni suga på.... ;)
 
Årets besvikelse?
Att jag fortfarande inte varit på en Ellen Show, men det kommer, om jag så måste dö på kuppen.
 
Årets quotes?
Johanna - Men för i helvete Pippi.
Lina - she doesn't give a shit, She's a honey badger.
Tinja - It's messed up, she's messed up.
Sofia - Nu vart det plask i byxan. 
Jasmine - Han vill jag ha, Jajjamen.

L.A and Hollywood

What happens in Hollywood doesn't stay there - we share ;)
 

Hej Folket,
Förra helgen åkte jag och min love Lina till L.A för att inta Hollywood och som man säger när man kommer från byn, göra stället osäkert. Fredagen var stressig med massa jobb, skjutsa dit och hämta hit, handla mat mm. Helgen hade kunnat gå helt åt pipsvängen, då vi nästan missade vårat plan. Vi lämnade Marin vid 5.50pm då planet skulle gå 8.12pm, i hopp om att vi skulle ha gott om tid, eller en god marginal som Sara skulle sagt ;) 
Då vi endast reste med handbaggade så behövde vi inte vara där 1h innan för incheckning, bara i tid för att fixa boardingpass och gå igenom säkerhetskontrollen. Det visade sig att en trafikdemon dragit över SF och det var nästan så att svetten rann då tiden rusade iväg. 7.35pm mina vänner, var vi vid flygplatsen, och inte nog med det, vi kunde inte hitta till parkeringen. Stressade släppte Lina av mig vid vårt flygbolags incheckning så att jag kunde skriva ut våra boardingpass medan hon letade parkering. 
 
Efter att nästan bitat av naglar och fingrar av stress ringer Lina, hon sitter på en buss påväg till terminalen.
7.55pm kommer hon inspringandes genom dörrarna. Shiiiit tänkte vi, 15min till avgång. Snälla som amerikanerna är fick vi gå före alla i säkerhetskontrollen, inte ens skorna åkte på efteråt, vi greppade tag i alla våra ägor och sprang för våra liv, och såklart var vår gate längst bort. 8pm kommer vi svettiga och skakiga fram till Gaten, folk fick sig ett gott skratt, vi måste ha sett helt fördjävliga ut. Väl framme inser vi att flyget är försenat med 50min, THANK GOD.  Vi hade ett scenario in our minds om att vi skulle komma springades, (som på film) sträcka fram våra boardingkort och precis hinna in genom dörrarna innan dom stängdes, men så blev det inte, kanske nästa gång ;) just kidding.
 
L.A, Hollywood, vad säger man, stället där drömmar går i uppfyllelse eller i stöpet om man stöter på Simon Cowell. Vi kom sent fram till vårt Hostel, men bestämde oss för att checka in, byta om till klänningar och sedan gå ut på jakt efter ett bra dansställe. 1.30am (på morgonen) vandrade vi runt på Hollywood Blvd, då en man kommer fram till oss, vad han jobbade med har jag ingen aning om, men han kände folk och fixade in oss gratis på en av vad som sas skulle vara en finare oh dyrare nattklubb. Vi intog dansgolvet och efter ett tag kommer en kille fram och säger att han är någon typ av club manager och erbjuder oss att dansa på scen,,hihiihi. Denna gång var vi dock inte ensamma på scenen, men what the heck, det är ju lite komiskt ändå :D vid 3-tiden kommer killen och säger -vi ska på efterfest. Efter många om och men hoppade vi in i hans bil tillsammans med några andra svenska killar med destination Hollywood Hills. Det var ett stort hus, vakter utanför och huset ägdes av en känd graffiti artist, namet kan jag inte komma ihåg men jag vet att jag sett hans konst i Sverige och tog vid detta tillfälle en bild som sedan blev min bakrundsbild på telefonen, vem knde att jag skulle landa på en fest hos honom senare ;) utanför hans garage stog en bil som liknades vid batmobilen, även en hummer och 2 andra bilar, mannen måste vara tät. Även Swedish housemaffias bror träffade vi på denna fest och det pratade om att någon av swedish house maffia grabbarna bodde på andra sidan gatan om detta hus? vem vet?
 
Denna efterfest var en ny upplevelse, Det snortades kokain lite här och var, folk pratade med väggar, det dracks ren sprit och alla verkade vara producers eller songwriters, vad vet man, man kan ju inte lika på vad alla säger. No worries folket, vi tog inga droger, och det finns inget intresse alls för detta, men det var ju upplevese att få se att det verkligen är som på film, mycket pengar, mycket droger. På denna efterfest träffade vi även DJ:en som spelade på nattklubben vi var på. Han kom från England och var på sin första turne i USA. Dom hette "Third Party" och verkar vara väldigt populära,(det är ju pinsamt när man träffar sådana människor och har ingen koll alls på housemusik) dom upptäcktes bla av "Steve Angello". Kvällen slutade med att vi följde med denna DJ, Harry till hans fancy hotellrum för lite mat. Dock vart det väldigt lite mat, ingen alls, det slutade med att vi pratade, Lina spelade queen och vi dansade runt i rum och i soffor. haha. Vid 7am på morgonen var vi alldeles för trötta så vi alla 3, jag Lina och Harry somande alla i hans säng. 1h sömn fick vi, sedan var det dags för Harry att packa ihop sina grejer, han skulle med flyget till SF där han hade sin nästa spelning. Jag och Lina vandrade hem till hostlet, duschade, bytte kläder sedan var vi redo för en ny dag med nya äventyr :)) 
 
Lördagen spenderades tillsammans med Jonas (en kompis till Lina som precis hade kommit till USA) och Jonas kompis Bry. Vi gick på "madame tussauds" museumet för vaxdockor, riktigt häfitgt. Jag fick även träffa min älskade MJ, och ge honom en kram. Det är trots allt bara vaxdockor, men det häftiga är att dom är gjorda i samma storlek som kändisarna så man får ju en uppfattning om hur långa och stora/små alla är. 
Efter detta vart det en lunch på "Hooters", och där fick man se pattar så det smäller om det, inte direkt t ställe för tjejer, det är ett ställe för killar som vill se servitriser som har stora bröst och inget annat. Men det är ju klassiskt amerikanske så man kan ju inte missa detta. Efter lunch tog vi en tourbus genom Beverly Hills, Holby Hills, Hollywood Hills, mm mm, vi fick se kändishus, hollywood-skylten, Rodeo drive, kända platser mm. Jag har varit på denna tur 2ggr tidigare men det är alltid lika skoj att se alla stora maffiga hus och att köra igenom Beverly Hills som är ett av de vackraste ställena jag vet. Där hade det ju inte vart helt fel att ha ett hus.
 
På kvällen vart det ännu en utgång med dans, denna gång vart vi bjudna till en nattklubb där det firades en födelsedag. Vi kom in gratis och fick gå före alla, det är gött att vara svensk, blåögd och blond ;) just sayin'. haha. Vi dansade tills vi var less på detta ställe och bestämde oss då för att vandra vdare till nästa nattklubb där vi dansade tills det var dags för stängning. Jag hittade även "Ellen Degeneres" stjärna på walk of famen påväg hem från nattklubben, jag var på moln så lycklig, jag älskar Ellen och denna stjärna har hon precis fått för ca 3v sedan, Lycka. Söndag spenderades till att shoppa, minnet sitter kvar och jag tog Lina till L.A ink, och "Melrose Ave" där det finns många roliga butiker. Det vart en dag med massa promenad så vid 5tiden kände vi oss reda att åka till flyget. Vi valde att åka tidigare för att försäkra oss om att inte missa planet tillbaka samtidigt som Highwayen i L.A var avständ av ngn anledning, så trafiken skulle gå långsammare. Men såklart, bara flr att vi ville vara i tid visade det sig att flyget var 3h försenat vilket gjorde att vi var hemma runt 03.00 am på natten istället för 11pm på kvällen. Aldrig mer United. Denna natt sov man gott kan jag lova :D L.A we'll be back :D Vi hade en kanonhelg, det kan inte gå fel när man är 2 Lina <3
 
Denna helg började med att jag åkte ner till Mountain View för att hälsa på fina David. Han hade precis varit hem till Sverige och tagit med sig svenskt godis tillbaka <3 så vi hade fredagsmys med skräckfilm, godis och flera avsnitt av solsidan :) Vi hade det riktigt trevligt och mysigt. Vilken fin kille.
På lördagen fick jag göra mitt första besök på Wall Mart. För 3år sedan då jag för första gången åkte tll USA, sa en Kanadensisk tjej till oss att om vi någonsin handlade på Wall mart så skulle vi slå oss själva 4ggr på käften. Detta pga att det sägs att personalen här blir behandlande så dåligt. Jag glömde dock bort detta, kanske får jag avsluta denna kväll med 4 smällar på käften ? haha.
Vid 4pm-tiden vart min bil tvungen att rulla vidare mot Berkely, åkte förbi Oakland där för övrigt Bieber spelade igår, ahhhhh, jag som ville vara där. Iallafall, jag åkte till Berkeley där jag spelade fotbollsmatch, jag hann inte med hela utan vart tvungen att åka efter 20min in i andra halvlek då jag skulle på en födelsedags middag på cheesecake :D jajjamen, stressigt men skoj, jag gillar när det är fullt upp. Dusch, ombyte så var man redo för middag med ca 15 andra :D Grattis fina Briar från New Zealand som fyllde år :D Vi åt sedan bar det av mot SF där vi först gick på en bar för att sjunga Karaoke, sedan gick vi vidare till "Matrix" för att dansa, och dansa gjorde vi till kl 02.00 då vi var redo att åka em igen. I Tinjas ganster mercedes åkte vi tillbaka till Ross och Jag, Lina, Tinja och Briar sov alla hos Jasmine, vår american Love. Jag älskar sleepovers. Jag har världens finaste människor runtom mig <3 
 
Imorse när vi vaknade hade Jasmine lagat amerikanska pannkakor till frukost, vilken babe ;) scrambled eggs, kokat kaffe och te. Hon hade även kvar applecrisp från dagen innan, (äppelpaj med egenplockade äpplen) så vi lyxade till frukosten med lite paj, inte helt fel :D bra start på dagen.
 
Sedan åkte vi in till SF då det är "Fleet Week" så vi ville se alla sjömän, båtar, och marinsoldater mm. Detta är en vecka då båtarna lägger till vid hamnen så att sjömännen får en chans att se staden samtidigti som folk får en chans att gå en tour på båtarna :D det var även parader, flygning av plan mm. En väldigt trevlig dag med massa trevligt folk. Jag köpte även mina första "TOMS" skor idag. Detta händer vid varje köp v ett par TOMS - "With every pair you purchase, TOMS will give a pair of new shoes to a child in need" dagens goda gärning. Väl på hemmplan i Marin avslutade vi dagen på "U top it" med Froyo. Detta är en fin tradition vi har, vi äter glass varje söndagkväll och pratar om helgen, tittar på alla galna bilder som fastnat i min kamera (som folk oftas inte visste fanns). Men jag säger alltid det -allt som händer inatt kommer jag få på bild ;) 
 
Sist men absolut inte minst, Karro har bokat biljetter till Cali <3 YAAAAY, visum och allt ät fixat och klart. hon kommer om ca 3v och ska då få ta del av våra underbara och galna liv :D jag är så glad att jag äntligen ska få besök och att jag ska få guida. Om 3 dagar har jag varit i USA i ett år :D Ett underbart år, så nu ska jag dela med mig av livet ;) We're waiting for u Karro.
 
Kika min facebook för massa L.A bilder, här kommer några av mina favoriter.
 
Godnatt folket, nu ska jag sova.
 
 
 
 
 
I'm so L.A, hahahaha
 
Jonas, Gaga och Jag
 
Downtown L.A
 
L.A ink och Kat Von D'S Wonderland
 
Lovely Leo
 
Me and My love Lina
,
 
Ett lyckligt moment denna resa, Ellen Degeneres stjärna.
 
MJ my Love
 
 
 
 
Harry till vänster, DJ i "third Party"
 
"Third Party" på en spelning, inte illa.
 
Briar födelsedags middag på cheesecake :)
 
När någon fyller år och personalen får veta detta kommer dom in med en cheesecake och sjunger "Happy Birthday" :)
 
Påväg hem träffade vi sjömän
 
Jag var lycklig efter mitt köp av TOMS
 
Fina Lina
 
Fina David
 
Båt från andra världskriget
 
Fina Jasmine
 
Sjömän :D
 
Mer sjömän :)
 
Underhållning på gatan
 
 
 
Men huga, De henne e kärlek :D
 
Parader
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0