Pumpkin Patch

Pumpkin Patch.
 
Det är dagen innan fredag och dagen efter onsdag, alltså dag nr 4 i veckan från måndag och dag nr 4 i veckan räknat bakåt från söndag, det är Torsdag. Imorrn är det TGIF mina vänner. Denna oktoberdag har varit stekande het med klarblå himmel. Idag hade barnen kort dag pga lärarkonferens, så efter att jag gjort mina vardagliga sysslor, tränat och sedan fyllt upp kylen med massa fina färska grejer plockade jag upp barnen vid 12.45. Enligt planerat och efter lite tillök proppade jag bilen full av barn, förarsätet och passagerarsätet intogs av Linas och min loveboat rullade mot en Pumpkin Patch. Det börjar närma sig Halloween :D Vid Pumpkin Patchen mötte vi upp med Jennifer och ännu fler barn. En Pumkin Patch kan se ut på flera olika sätt, med huvudsaken är egentligen att man åker till ett farmliknande ställe där man tittar ut Pumpor som man sedan köper, på vissa ställen kan man även karva pumporna på plats men på detta ställe kunde man endast köpa. Dom hade även en labyrint, och lite djur som barnen kunde titta på, typ 2hönor och en kossa, imponerande, haha. Stackars djur och stackars barn tänkte jag och önskade att jag hade kunnat ta barnen till Davids (kusin) gård, där snackar vi djur och underhållning.
Men vi kom för pumporna och dom fanns det gott om.
 
Vi gick över hela fältet för att hitta de perfekta pumporna, då vi insåg att en skottkärra inte vore helt fel. Nikki sprang hela vägen tillbaka för att hämta en kärra som vi sedan lastade alla pumpor i. mellan 30-40 dollar brände vi på pumpor, mellan 200-300kr. Bilen fylldes och vi rullade hemåt. 
 
Om 8 dagar hämtar jag Karro på SFO, om 12 dagar är det Halloween, och outfiten är redan planerad och påbörjad. Den kommer bli så bra, men ingen får veta fören dagen är kommen. Tyvärr verkar alla fira Halloween helgen innan så Karro kommer precis missa festerna men hon kommer till själva Halloween, vilket är på en onsdag så vi måste shoppa en outfit till henne när hon landat;) Vi ska gå trick or treat med barnen såklart.
 
Choklarfabriken var skoj, visste ni att choklad görs på "bönor" som kommer från en frukt vid namn "cocoa fruit". Det visste inte jag. Touren varade i ca 1h och tog oss genom fabriken, vi fick även provsmaka choklad :) jajjamen, det hade man ju hoppats på ;) 
 
Bloggen har äntligen blivit förnyad, eftersom det tog mig ett år att ta tag och fixa headern så kan man ju aldrig lita på att den är fullt färdig innan man står på svensk mark nästa gång, men det är ju alltid en början ;)
Enligt ett diagram här på blogg.se kan jag se hur många och vilka som läser mina inlägg, jajjamen, varenda en.
Nääärååå, tyvärr kan jag endast se antal läsare och ärligt talat är jag chockad, vissa dagar är det runt 70 läsare, fan va nice, vad glad jag blir. Det syns ju inte i mina kommentaren (!!!!) men wtf 70 pers, vilka är ni? så många vänner har jag ju inte ens på facebook, hahah, just kidding. Jag är glad att folk läser och jag hoppas att ni får ngn typ av underhållning och kanske inspiration av att läsa om livet i Cali som Au Pair. Eller kanske bara nöjer er med en uppdatering om att vi fortfarande lever. Nu är det dags att sova. Imorgon kommer Dawn och sedan gör vi helg :D
 
xoxo
 
30 grader och klarblå himmel 
 
Fina E hittade sin pumpa men den var för tung för honom att bära så då fick man visa mucklerna ;)
 
Linor :D
 
G och Lina :)
 
Nikki har hämtat och hurtigt springer tillbaka med skottkärran
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Helene

Haha Grace ser så jäkla käck ut ;) Så söta!

Svar: Hon kommer bli så vacker så vacker när hon blir äldre :D
Lina Karlsson

2012-10-19 @ 11:21:42
URL: http://helene10.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0