Första arbetsdagen

Första Arbetsdagen....
 
är avklarad, jippie kay yay!!!
Dagen har gått bra och när jag slutat, känner mig stolt över att äntligen avklarat en arbetsdag och känner att peningan kommer trilla in så har man så fint fått en parkeringsbot, som på beställning, det var exakt vad jag ville finna på min bil jävla Q-park!!!!!! får man inte parkera på jävla max parkeringen eller?
kuuuuuuken vad less jag blir!!!!! 
 
ja så det var den dagslönen det, då vet man redan vart den ska spenderas. Härligt.
 
Imorgon väntar nästa arbetsdag och sedan får vi se hur schemat ser ut. 
 
Det är skönt att börja tidigt och sluta tidigt, på så vis hinner man göra så mkt mer av sin dag.
Ikväll spelar David fotbollsmatch och det kommer bli första gången jag ser honom spela match så jag är sjukt taggad :D Jag har även köpt ett nytt objektiv till min kamera som ska testat :D

Kanske blir det en löprunda också om inte min hjärna hunnit explodera av pollenallergi innan.
Det är väl en åldersgrej? att man ska bli pollenallergiker såhär vid 25, trevligt så trevligt. 
 
Man ska inte va bitter, det är 19 grader varmt ute, det är sol och på onsdag är det Valborg :D
 
Trevlig Måndag ;)

Back to reality

Back to reality.
 
Då är man tillbaka till verkligheten efter att ha varit ledig i nästan 2månader och spenderat 2v i California. 
Jag har nu 3 lediga dagar till innan jag börjar jobba på nytt. Det ska bli spännande och roligt med ett nytt jobb, och jag är riktigt taggad på att få veta om jag blivit antagen till skola till hösten, men det beskedet får man i juni eller juli och fram tills dess ska vi njuta av den svenska sommaren.
 
Jag har ansökt om nytt pass och börjat tagga för resan till Danmark, reunion och 1D. Wawawiwa. 
 
Vädret har verkligen varit kanon de senaste veckorna, jag är imponerad över vad Sverige har levererat för väder under april. Förhoppningsvis håller det i sig och blir ännu varmare i maj,  och resten av sommaren.
 
Här kommer lite bilder från Cali, mest mobilbilder och gopro då de andra bilderna måste förminskas för att kunna laddas upp. Mer om resan kommer senare.
 
Enjoy.
 
xoxo
 
 
 

Bilder Cali

Bilder vid Marin headlands med utsikt över Golden Gate. Vackraste platsen.


Den obligatoriska hiken med Bill :D

 
<3


House of Air :))




Golden gate

Phoenix Lake

Våra tjejer har vlibit så stora. 

The linas

Lake Tahoe, där vi spenderade delar av Spring Break


Hike


Elin

Golden Gate


The Linas

 


Mina nya converse i sommarfärger :)

Ottan


My girl

Lake Thaoe

 
Äntligen fick jag träffa mina Barn igen efter 6månader. 
 
My American mom <3
 
Världens bästa hamburgare på "The Counter"
 


Very attractive. 
 




Ett måste: Chocolate chip cookie dough cheesecake ;)

Tiny Tasha, hon är verkligen den minsta hunden någonsin. Jag hade glömt bort hur liten hon faktiskt är. 

Lunch at "Panera Bread"



Högskoleprov

Det är lördag, och denna prestigefyllda lördag spenderades till att premiära med högskoleprovet. 06.15 ringde klockan imorse och sedan dess har det varit full rulle. 8.30 började provet som var indelat i 5 delar, vardera del tog 55min att utförde. Även trots att jag snart är närmare 30 än 20 så var detta första gången för mig att skriva högskoleprovet. Inte nådigt kan jag ju säga. Under de sista två delarna gick hjärnan på högvarv och mina inre organ ville av någon anledning lägga ner sin verksamhet. Jag hade ont överallt i kroppen. Om det hade något att göra med min vaccination igår eller om jag bara är allmänt klen kan ju diskuteras. 
Trots att det tog halva min lördag så var det faktiskt ganska roligt att göra provet, dock förväntar man sig inte höga poäng, hahahaha!! Jeeez Louise, uteslutningsmetoden var väll min bästa vän idag. Hela dagen underlättades då David hade följt med mig, trots att han inte själv skulle göra provet satt han ute i "korridoren" och väntade på mig. <3 det är kärlek det. 

Lördagen avrundades med värktabletter som sköljdes ned med en tequila. Haha, noooot!!! Om det ändå vore så bra ;) Närå, men en amerikansk värktablett styrka: stark trillade ner och sedan fixade vi hemmagjord pizza med bea, juice med massa fruktkött och naturgodis till efterrätt. Detta förtärdes under tiden vi kikade på "gladiator". 

Jag brukar alltid säga "it there's a Will there's a way" och när man pratar om trollen så fick jag ett väldigt positivt samtal igår. Jag hörde tillbaka från en intervju som gått vägen och jag erbjöds jobb som jag självklart tackade ja till!! :) 
Det känns riktigt härligt med vetskapen att jag startar ett nytt jobb när jag kommer tillbaka från USA. Så nu kan man ta sikte på Cali för det är ganska typ 34h någonting timmar tills vi lyfter från Arlanda. Barnen vet inte att vi kommer, det sk bli en total Surprise :)) 

Ögonen svider, hjärnan blöder, Otto snarkar så högt att golvet vibrerar, och David somnade före mig ;) jag har hittat min överman. Haha. Nu är det dags att läsa lite och sedan götta ner mig och ta en rejäl sovmorgon imorrn. 

Godnatt folket. 
Xoxo


Vår fotovägg börjar ta form :) 

Cali love 



Spring is finally here.

Spring is finally here :D
 
jippie ki jay, solen skiner, det är blå himmel, dagsljuset håller i sig till 19-snåret och vi snittar mellan 6-14 plusgrader, äntligen känns det som att våren är här för att stanna. Förra onsdagen hade vi "snökaos" som det kallas i denna del av landet när man når nivåer på 1dm snö. Man ville ju bara gråta, man tror alltid att sommaren kommer att komma lite tidigare än föregående år, men ack vilken käftsmäll man får varje år, år efter år. När det kommer till vinter och snö lever man i förnekelse. i 2 dagar varade detta snörusk och sedan hade allt det snuskiga vita slaskpudret smällt bort -thank god. Skinnjackan är framme och långkallingen har man gömt i garderoben. Nu är det bara att suga i sig av den sol som skiner och njuta av varje sekund. Omg, jag älskar våren och sommaren, det är då livet är på sin topp, när man får maximal tillfredsställelse av att bara sitta på gräset eller på en bänk och bara blunda, känna lukten, värmen och bara njuta.
 
När det kommer till att uppdatera bloggen oftare så kommer nog förbättringskurvan inte att gå uppåt, haha, man får väll dra en gissning grundat på de senaste 2åren. s o r r y.
Dock verkar det finnas några få ihärdiga läsare som fortsätter att besöka min blogg so this is for u guys ;)
 
För ungefär ganska precis en månad lämnade vi Svea för att besöka Italien. Det var första gången jag satte fötterna på italiensk mark, men verkligen inte den första för min man som är halvt italian stallion :D
Vi hade en underbar långhelg och hann med väldigt mycket på kort tid. När 3 dagar känns som en vecka vet man att man gjort ett bra jobb ;) lol. 
Vi landade i Italien runt 12 på fredagen och efter en lång busstur, en kort taxifärd i ösregn och några åksjuke-känningar senare så var vi äntligen framme vid vårat hotell - Hotel Executive.
Detta var ett väldigt gammalt hotell men mysigt var det om man vill ha den äkta italienska känslan av att allt är mini. Rummet var litet men väldigt fräscht. Min uppdattning av Rom var att allt är mini, då de bevarat mycket av det gamla rom så är vägarna väldigt små vilket inte bjuder in till en stor familjevan, många italienare kör minis, haha.
 
Under vår tid i Rom hann vi med att se bl.a Colosseum, Forum Romanum, Piazza Navona, The Pantheon, stora torg och fina platser. Mina smaklökar fick sig en resa när jag för första gången testade äkta italiensk pizza, yummy!!! Cart har du varit hela mitt liv. Vi testade även pizza med nutella som var farligt gott. Det kanske inte låter så lockande, och många tänker sig en vanlig "bussola" toppat med nutella, nej nej, detta var som en pizzadeg med bara nutella på, sedan låg en annan pizzadeg uppe på, toppat med florsocker. jeez louise, det är nog tur att denna pizza inte finns i Sverige, då hade man ju varit smällfel och högsta önskan hade varot att bli antagen till "biggest looser".
 
Vi hann även med att besöka Davids italienska släkt i Napoli som ligger ca 1h från Rom. 
Det var ingen liten släkt kan jag säga men vad jag kan förstå så gillar italienare stora familjer? 
Det var väldigt trevligt och nu ligger jag i hårdträning på att öva italienska så att jag i framtiden ska kunna ha en konversation med farmor :D På det italienska viset så blev vi totalt överfyllda med mat, massa mat, god mat. Det var bläckfisk, ost, bröd, pasta och alla dessa godsaker man bara vill vräka i sig när man kommer till Italien, och vi fick det hemlagat av en italiensk farmor, det kunde inte blimycket bättre helt enkelt.
 
Efter att vi besökt släkten, fått åka bil med den värsta biltjyven i stan, jag har nog aldrig åkt så fort på så små gator tidigare. Dessa gator verkade dessvärre knappt har några filer, och regler såg man inte skymten av, det vara bara att köra och då vi var sena till tåget hem gick det undan vill jag lova, haha, check på den erfarenheten.
Lördagkväll uppfyllde vi en livslång dröm som David haft, att sitta på Stadio Olimpico i Rom och titta på en äkta AS Roma fotbollsmatch. L y c k a. Det var nog bland det fläskigaste jag varit med om faktiskt.
 
Söndagen blev det shopping och avslutades med att jag dragit på mig en troligtvis matförgiftning efter att ha ätit lasagne. Natten spenderades på hotellrummets toalettgolv, närmare detaljer om det behöver vi inte gå in på. haha.
 
På månadagen lämnade vi detta vackra land men inom en snar framtid kommer vi att vara tillbaka :D
 
Idag är det fredag, TGIF!!!! Det spelar ingen roll om man är arbetslös, fredagar kommer alltid att vara fredagar då man är lite extra glad. 
De senaste veckorna har varit sega, jag har i runda slängar sökt 30jobb under mars månad och nu börjar intervjuerna trilla in. Förhoppningsvis får jag ett jobb snart så jag kan göra något vettigt av min vardag :D haha.
Dock måste jag ju erkänna att det inte är helt dumt att vara "arbetssökande". Så länge man har peningan.
 
Imorgon väntar högskoleprovet, omg!!
 
På måndag, om exakt 3 dagar flyger jag och Lina #2 till California för att överaska våra familjer, eller snarare våra värdbarn, shit i min pitt jag är taggad.
 
Idag har jag åtminstone varit lite produktiv, jag har sökt jobb, tagit min sista vaccinationsspruta mot livmoderhalscancer, varit på ams och skrivit ut CV samt personligt brev som jag senare lämnat i utvald butik, tvättat en massa kläder. Det enda som återstår just nu är att träna innan min man kommer hem från jobbet och vi tar fredagsledigt på riktigt.
 
Tevlig helg
xoxo
 
 Våren är här. happyface!!
 
 
 

RSS 2.0