Augusti

.: A u g u s t i :.
 

Om ganska precis 31 minuter har den 8:e augusti 2014 passerat och jag måste påstå att sommaren detta år i Sverige varit väldigt bra. Typ imponerande bra. 
Den har gått fort, jag har jobbat massor och då menar jag lots and lots. Jag har varvat mina dagar på ÖB med dagar på statoil där jag rullat korvar och sålt glass ;) hahaha. Jag blir alltid lika förvånad över hur snabbt sommaren passerar, år efter år. Jag längtar verkligen inte till vinter men jag är bra sugen på höstens färger, den färska luften och doften av regn. Sen får gärna sommaren komma tillbaka :D
Här i Uppsala har vi haft flera veckor av brännande hetta, det har väll snittat 30grader och har det inte varit fuktigt i luften så har luften varit snustorr. Värre fuktighet än på Hawaii. Åååhhh jag saknar Hawaii. 
 
Jag har blivit antagen till skolan, y i p p i e ! ! !
vilket betyder att jag vet vad jag kommer att göra de kommande 4åren, om min hjärna nu inte exploderar innan dess ;) lol. Jag är riktigt taggad samtidigt som jag är måttlig förvirrad, hela denna process, om att söka csn, kontakta bank, studentportal, anmäla till kurser jag redan trodde jag var anmäld till då jag blivit antagen. Duuude, this is waaay too much for my brain. haha. Shit i min pitt, jag är självständig men om det är något som går mig på nerverna så är det sånt här, när ingenting är logiskt och jag hittar ingenvart. h j ä l p !!! har jag blivit gammal eller vad.
Om jag inte befinner mig på rätt plats vid upprop första skoldagen så sitter jag antaglien här vid min dator och frenetiskt letar info om plats, tid och en karta då jag inte alls hittar längre än till willys. JK, det gör jag visst, men ni fattar poängen. haha.
 
Imorgon v'ntar min fösta lediga lördag, och sedan min första lediga söngad, min första lediga helg på kanske 2månader. Gissa om jag är glad. JA!
Äntligen ska jag få spendera en hel helg med min man. Jag tror inte vi sett varandra på hela sommaren.
Vi har fått tillbaka vår racerbil, efter ett helt rån på 10,000:- jävla skitbilar.
Så vad passar inte bättre än att bränna lite mer peningan imorrn på möbler och annat roligt.
På tisdag kommer vår nya säng, wawawiwa :D happy camper. 
Vi är i spänningens tider. Det händer grejer. 
 
Filmtips, "apornas planet" sjuukt bra film.
Imorrn är det "TMNT" som står på tur. Älska turtles. 
 
Godnatt
xoxo
 
 
 

RSS 2.0