Helg

Helg
 

Äntligen helg, veckan har gått upp och ner men jag tackar gudarna för att den vandrat förbi någorlunda fort.
Måndag och tisdag gick verkligen helt åt pipsvängen, svenska folket på andra sidan luren var så otrevliga som den klassiska svensken är och man fick höra många gånger -fattar du inte vad jag säger? -det ska du skita i, -det har du inte med att göra, -viket otacksamt jobb du har, -JAG HAR NIX!!!!! och alla samtalen slutade med en lur i örat. Trevligt Sverige, trevligt, det är ju så att man vill börja gråta av skam över att man är född i detta otrevliga land där människor inte kan vara trevliga mot personer dom inte känner. OMG!!! Jag är så trevlig jag bara kan och jag försöker aldrig pracka på någon någonting, det jag erbjuder, helt ärligt är faktiskt en bra produkt. Jag tror på den och det jag gör när jag ringer är att jag vill förmedla vikten av att ha fler olycksfallsförsäjringar. Sen kommer man ibland till dessa klippor, gamla damer eller gubbar som skrattar och är trevliga, det är de få samtal man får leva på under dagen, annars, JA det är ett otacksamt jobb men bara för att svenskar är så jävla otrevliga, punkt. Ett telefonjobb kan faktiskt också vara roligt på det viset att man får prata med en massa väldigt olika människor och det finns mycket att lära från de människor som faktiskt öppnar upp sig lite och bjuder på lite historier ur sitt liv, oftast då olycksfall-historier, men det är väldigt lärorikt måste jag säga. Jag lyckades rycka upp mig under onsdagen och sålde sedan varje dag resten av veckan. Det är väldigt tungt att nolla under en dag, att jobba med telefon som sitt främsta instrument är inte helt lätt.
Det måste ha varit min parta-playlist på mobilen som fick alla att sälja så det smällde under torsdagen ;)
 
Idag har varit precis en sån dag som jag har behövt, en dag i lathetens tecken. Vi vaknade vid 11-tiden, organiserade lite i våra garderober och fick på så vis bort lite resväskor från golvet. Vi har sedan vi flyttade in levt ur våra resväskor och det är inte så roligt som det låter ;) man glömmer bort vad man äger och man använder samma kläder vecka ut och vecka in, inte konstigt att man är stinky.......samma trosor en hel väcka i sträck.....Just kidding!!! :D Men nu befinner sig alla mina fina klänningar i garderoben och äben så gör nästan alla mina andra kläder också. 
 
Jag har photoshoppat och gjort grejer som jag helt enkelt inte haft tid att göra tidigare, att göra bara ingenting är ibland det finaste att spendera tiden på, jag har lärt känna mig själv och jag vet att jag ibland behöver egentid där jag bara får pyssla på med vad som helst och ingenting. 
 
Vi avrundade kvällen med hemmagjord pizza och "Family Guy", kanske den sjukaste serien någonsin. Jeeeez louise. Min man har spelat fifa och jag har testat på Illustrator för första gången, det är inte lätt. Jag har även fått leka runt lite med min bamboo-pen som jag köpte i USA för en billig pening. Den bästa på marknaden just då så det är väll på tiden att den kommer till någon nytta. Nu är det dags för att återuppta "Twisted" som jag fastnade för under tiden jag var i mitt kära Cali.
 
Snön har fallit i Uppsala och jag längtar mer än någonsin efter sol och sommar, var är du?.
 
Adios.
xoxo
 
The Linas och Mr Chaplin i L.A
 
 

RSS 2.0