I'm High On Life

I'm High On Life - Torsdag 17/5-12


Hej Familj, Hej vänner, Hej Sverige!
Det är torsdag -igen- veckorna bara försvinner, och jag är High On Life, fy fan vad gött man kan må ibland.

Ofta känner mig stressad över att jag måste skaffa mig en utbildning men för tillfället bara njuter jag av livet, som är en jäkla guldgruva just nu. Faan livet har så mycket att erbjuda, och pengar köper inte lycka. Jag har ingen utbildning, jag tjänar inte guld och gröna skogar, men jag är glad, jag har min pappa, jag har mina systrar, en halvt retarded Izor (sorry about that) haha. Jag har en crazy amerikansk familj och jag har vänner som kommer från all over the world. Livet är bra fint just nu, och för första gången i mitt liv känner jag att det ska bli så sjukt spännande att se vart mitt liv kommer ta vägen.... Only God Knows, hahaha.

Förra helgen var ju over the top, och när jag vaknade på måndagmorgon värkte varje muskel i min kropp, efter fotboll och skydiving var en sovmorgon välbehövligt. Veckan har fyllts med allt möjligt, jag har via Jenna, en amerikansk tjej fått träna med ett riktigt fotbollslag, ett lag fyllt med college-tjejer, eller tjejer som redan studerat färdigt. Dom var riktigt bra och jag fick mig ett grymt träningspass. Vad jag kan förstå är dom i top 10 i Kalifornien, och dom satsar för att behålla platsen. Så för tillfället spelar jag med 4 lag, det har man ju inte kunnat säga förut. haha. För tillfället tränar jag endast med detta lag, men vet vet, kanske kan man knipa sig en plats ;)

Denna helg kommer bli allt annat än lugn, som alltid. På lördag spelar jag minst en match med "The Flash", kanske en match med "The Muir Woodies" också. Sedan ska jag in till SF och träffa några andra svenska au pairer som jag haft kontakt med under en lång tid. På lördagkväll finns ännu inga planer men det är alltid ngt som pågår, umgänge på stranden, i en bar etc. På söndag åker jag tidigt tidigt tillsammans med kära värdmor till N's volleyball- turnering. Detta är hennes sista turnering för denna säsong och jag har inte hunnit se henne spela än så denna söndag kommer jag spendera i en idrotthall, arena, vem vet hur stor den är? Jag vill verkligen se henne spela, så det ska bli riktigt skoj att få ta en roadtrip med ze mother för att kika när Miss N kickar some ass ;) Att umgås med min värdmamma och hennes syster är så sjukt roligt :D

Nästa vecka blir återigen massa jobb, nu är det inte länge kvar tills barnen får sommarlov, det ska bli skoj :D yihaa. Och i sommar förväntar jag mig minst ett besök från Sverige ;) Sara, Karro, Pappa, håll koll på flygbiljetter ;) Efter att jag fått massvis med svenska grejer har nu äntligen ett Americano-paket tagit sikte mot Sverige, fina amerikanska prylar, jajjamen :D The Great America, That's how we do it :)

Yolo - You Only Live Once.

xoxo
God kväll.

Skydiving Video :D

Watch me shit my pants, skydiving ;) enjoy :D


Titta, njut och skratta :D haha.


Skydiving

Skydiving Wihooo 13/5-12


Hej folket, idag kan ha varit den häftigaste dagen i mitt liv, mycket väntetid men i slutet var det så galet värt all väntan och alla pengar. Jag är såå glad, vilken kick.

Igår ringde min väckarklocka vid 05.00, jag klev upp, väckte N som skulle på Volleyball-turnerning, fixade frukost och såg till så att allt var fixat inför avgång. Jag skjutsade henne till mötesplatsen och sedan åkte jag hem. Min Frukost vart gröt som laddning inför 2 fotbollsmatcher som jag spelade mellan 09.00 till 12.30, (Jag gick alltså direkt från den första macthen till den andra) värmen stekte och jag var helt färdig när domarn blåste av den andra matchen.

Vid 15-tiden åkte jag och Carlien försenade till Santa Cruz, Dawn och Michael :)
Kvällen spenderas på restaurang, mexikansk mat och sedan vart det en film i Dawn's lägenhet, "In Time", helt okej film men jag var alldeles för trött efter att ha varit vaken över 16h.

Imorse vaknade vi tidigt, Dawn åkte på jobbet, och här i Amerikat är det Mother's Day idag så jag gjorde ett eget kort, köpte en ros och choklad till Dawn. Har man inte en mamma får man helt enkelt visa uppskattning till andra awesome moms. Jag och Carlien tog oss en vända ner till Boardwalken och havet, där vi även åkte en karusell som fick min make att nästan trilla ut ur munnen.

Vid 14-tiden plcoakde vi upp Michael och åkte till stället där jag skulle skydiva tillsammans med 8andra au pairer.
Det vart mycket väntan och när det väl var min+ en till svensk tjejs tur att flyga upp med planet visade det sig att dimman dragit över och vi fick inte hoppa. Piloten fick vända planet istället och åka tillbaka till landningsplatsen.
30min senare hade det klarnat upp, och vi satte oss återigen klämda som sillar i det lilla planet i hopp om att denna gång få hoppa. Och JA, det fick vi :D

Det går inte beskriva känslan, jag tror att min hjärna stänge av precis vid hoppet. Och per automatik utan att ens märka det själv klänge jag fast mig i planet med min högerhand så att killen som jag hoppade med, fick dra mig ur planet, hahaha. Men sen small det, fyyyy faaan vad häftigt.

Huden bara fladdrade åt alla håll, jag kommer inte ens ihåg vilka tanker som flög i mitt huvut, men jag vet att jag var sjuuukt rädd. Det häftiga var att det inte riktigt var som ett fall, man snarare flög, helt galet nice :D Jag sa till killen, här kan jag stanna hela dagen, underbar utsikt och frihetskänslan var ju enorm :) dock gjorde det ont i öronen pga av tryck och vind.
Det var grymt, och jag kommer göra det igen :D Jag ska försöka ladda upp videon så att ni kan få en uppfattning om hur det var. Se alla mina fula uttryck och hur dregglet bara sprutar ur munnen, hahahaha, hud överallt. hahah. Insane. Vi hoppade över havet, 10.000 ft och landade på stranden :)

Det var den dagen och jag är så himla nöjd, det var så maffigt att det inte går att beskriva. Vilket minne.
Nu ska jag sova för imorrn börjar ännu en ny vecka med tid för planering av nya äventyr :D
yolo - You Only Live Once ;)

xoxo
Sista hej då ;)





Påväg att hoppa
Vinden var så galet stark, titta min hud :D HAHAHAHA
Hopp








We made it ;D

What's The next big thing?;) 10/5-12

Hallååå :)

Det äro torsdag, och faan vad dålig jag är på att uppdatera, en smäll rakt på munnen är vad jag förtjänar. Haha.

Tiden bara flyger förbi. Kommer ihåg när jag kom hit och jag träffade Johanna som då hade vart här i 5mån. Shit vad länge tänkte jag. Idag exakt har jag vart här i 7månader och imorse blödde mitt hjärta när jag skjutsade Johanna och hennes syster Lisa till Oakland flygplats, hennes au pair-år är över och hon är nu ute på sin resemånad. Det är ju helt sjukt. 7mån har vi känt varandra, men det känns som år. Vi har träffats i stort sett varje dag utanför skolan, och spenderat många många helger tillsammans. Gjort många fina resor, Santa Cruz, Las Vegas mm. Blivit alldeles för fulla tillsammans och skedat i Johannas säng, ja vi har många fina minnen att skratta åt. Hahahaha.
Fina Johanna, jag kommer sakna henne så mkt, men hon är redo för att åka hem och jag önskar henne allt gott och hoppas hon får det helt underbart på hemmaplan:) och vi kommer ses snart, I know it.

I helgen väntar nya äventyr, på lördag spelar jag dubbelt upp med fotboll, 2 matcher med 2olika lag:) sedan bär det åter igen av mot Santa Cruz för på söndag ska jag köra skydiving. Just nu känns det bra men jag vet att när jag väl ska till att hoppa kommer jag ångra mig men säga -just do it, push me off;) ingen återvändo:) sedan får man hålla andan och hoppas på överlevnad. Hahah. Vilken jäkla kick det kommer bli, jag är sjukt peppad. Carlien ska följa med mig och jag sa till R att Carlien skulle följa med och skrapa upp mig från marken:) hahaha, hon tyckte inte skämtet var lika roligt och sa - Don't say that!!! Stackarn, min humor är lite väl rå ibland, eller alltid;) I can't help it.

Imorgon är det tgif- Thank god it's friday. Jag har uppkörning, wihooo, nerver nerver. Jag klarade uppskrivningen i måndags så förhoppningsvis har man ett califonian körkort imorrnkväll;) wawawiwa och skål för det.

Denna vecka har vart stekhet och vi har spenderat massa tid vid poolen:) lite färg har man minsann fått:)

Funny stories, i veckan när jag körde bil med nervevad ruta hör jag någon skrika, jag tittar till vänster och ser en tjej sticka ut huvudet från sin bil, jag hade min klassiska inbakade fläta i luggen. Hon skriker -I like Your hair. En av anledningarna till att jag älskar USA, folk är så sjukt spontana.

Dagen efter går jag in på ett matställe för att beställa burritos, en tant (60+) kommer upp till mig och säger att jag har fint hår och undrar om jag slingar eller bleker håret, haha. Samt vart jag gjort det :) amerikaner är inte blyga and i like it:)

Nu ska jag läsa det hunger Games, jag har halkat efter lite på slutet. Hade gött mina vänner. Kärlek åt er alla. Xoxo


Måndag 8 Maj

Måndag den 8 Maj.


Hej Gott Folk,

Det är måndag och första veckan i Maj har passerat.
Solen skiner och det steker ute, vädret den senaste tiden har legat runt 28-30 grader, inga moln på hela dagen.

För tillfället sitter jag i min säng, föräter mig på tuggummi och uträttar alla de saker som jag kan uträtta online, såsom att betala för sommarsäsongen av fotbollsspeladet, för att hamna i samma lag som jag nu spelar med, Mag 7, och so far har vi vunnit nästa alla våra matcher :D

Denna vecka är R i New York vilket betyder att jag börjar jobba kl 07.00 hela denna vecka för att göra barnen redo för skolan. Denna dag har varit väldigt lugn, jag började med att simma på the bay Club där familjen har medlemsskap. Sedan träffade jag Carlien för att äta lunch samt hämta hennes bil som varit på service.
kl. 14.30 hämtade jag E på skolan och väntade tillsammans med mina fina au pair-vänner på skolgården tills N slutade vd 15-tiden. Då mötte vi upp med min värdpappa för att han hade lovat barnen att dom skulle på bio och se "The Avengers". Så där försvann barnen ungefär lika fort som dom kom, och jag var "off" för dagen. Då passade jag på att ta bilen till biltvätten och få den polerad. Och jädrar, minst 10 mexikanare jobbade på min bil, inte konstigt att det gick på 10min. Och jag vet inte om jag kan påstå att det var värt 30dollar, så fin vart den inte, hahahaha, man ska minsann göra sakerna själv.
På väg därifrån fick jag även frpgan av en Burrito om jag var gift, sedan sa han -You are so beautiful, I like american girls, Då svarade jag -I'm actually from Sweden, hahahaha. Han ville ha mitt nummer men jag drog den gamla trogne historien om att jag nyligen kommit till USA och ännu inte fått en mobil. Den funkar alltid.

Nu sitter jag i mitt rum och svettas, även fast mitt rum ligger i "garaget" så blir det riktigt kvavt här inne ibland.
Ikväll har Johanna sin avskedsmiddag på The CheeseCake Factory. Det är så man vill gråta, Johanna var den första svenska tjej jag träffade när jag kom till Ross och vi har gjort mycket skoj tillsammans. Det kommer bli så tomt när inte JoJo är kvar. Denna del av Au Pair livet suger shitty balls, att säga hej då till kompisar man på så kort tid kommit så nära, samtidigt som man aldrig vet när man kommer ses igen eftersom avståndet på hemmaplan i Sverige är runt 10h. Det är tur nya Au pairer kommer :D
På torsdagmorgon skjutsar jag Johanna och hennes syster Lisa (som kom förra veckan) till Oakland flygplats där de ska sätta sig på flyget mot Hawaii, jag är inte alls avis :)
Men ikväll ska bli skoj och vi får njuta av varje sekund vi får skratta ihop, ibland är livet bara alldeles för sorligt. Men jag hoppas Johanna får en grym resa till Hawaii, Miami och NY, sedan får vi se vart vår reunion tar plats :D

Här kommer lite bilder från i söndags då vi hade poolhäng hos Johanna och Lina2's hus.
En helt vanlig arbetsdag ;) Livet hade ju kunnat vara värre.
Jag och Nic :D
Lina x2, Jag och the Herbst's nya au pair :)




Nästa helg väntar Santa Cruz och skydiving, wiiiii.
xoxo

RSS 2.0