Tisdag

Tisdag
 
En helt vanlig tisdag, kanske den mest klassiska svenska tisdagen ever i historien av svenska tisdagar.
Jag vaknade till "kiss-känningar", ja det är så det kallas i min värld där urinvägsinfektioner är lika vanligt som fredagsmys....nästan...det är vardag helt enkelt och i dagsläget har jag en lista på huskurer, som måste genomföras asap om jag får "kiss-känningar" ;) hahahaha, omg så skrattretande.
Efter att jag vaknat av en dröm där jag drömmer att jag har urinvägsinfektion, är det bara att springa på toan.
Med 2h tills jag skulle cykla till jobbet var det bara att börja jobba med kroppen och köra igenom mina huskurer. 
Vid 09.15 var de bekvämaste byxorna jag äger på och jag satte mig på min Cali-cykel för att rulla mot jobbet. Det tog mig 10min och en väldigt konstig cykel-ställning för att inte kissa på mig innan jag befann mig på jobbet.
Arbetskläderna åkte på och sen var det bara att varva varuplock och kassa med kanske 3miljoner toabesök och däremellan sveptes det onormalt och obekväma mängder vatten. Spyan låg i halsgropen. 
19.15 Satt jag åter igen på min cykel och äntligen fick jag åka hem.
2 arbetsdagar till och sedan blir det sovmorgon till Sveriges nationaldag. 
 
Här kommer bilder från senaste veckan:
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 

 
 

Ledig

Ledig M å n d a g ! !
 

Det är måndag och jag är ledig. Thank god. Livet är hårt, förra veckan var jag också ledig ;) hahaha.
Närå men jag jobbar faktiskt ganska hårt, i b l a n d. Närå faktiskt ganska ofta jobbar jag ganska hårt.
För tillfället springer jag mellan 2jobb, men jag har lyckats planera ihop det helt okej bra så att jag är ledig i princip 2dagar i veckan, m i n s t! Förra veckan var min första veckas semester för denna sommar. Jag och min man tog en vända hem till gamla Östersund för att hälsa på familj, vänner, grilla korv i fotingen och slänga några kast med våra fiskespön. pappas fiskespön, however. 
Det var trevlig och som vanlig så går tiden alldeles för fort när man har roligt och lite extra fort när man är ledig.
På lördagkvällen bar det hem igen till Uppsala då jag jobbade igår. Komiskt nog har jag börjat jobba på ÖB igen. hahaha. Jag skrattar av bara tanken då jag har tidigare 3års erfarenhet från denna butik, och om jag ska tänka tillbaka till den dagen jag slutade på ÖB i Östersund hade jag nog aldrig kunnat tänka att jag en dag kommer att jobba på ÖB igen, där ser man. Men peningan behöver vi alla, och det är skönt att jobba på ett ställe där jag redan känner till majoriteten av sortimentet, bara en ny stad. t r e v l i g t. Det är inte lätt att få jobb i dagsläget så jag klagar inte, det är trevligt och med handels avtal känns det extra bra att jobba helger ;)
 
Om exakt 12 dagar möter jag upp Angelica på Arlanda, efter 9mån ifrån varandra får jag äntligen en go gotlänningskram igen :D det är dags för en reunion då vi sätter oss på planet mot Danmark där vi möter upp vår kära Camilla och om exakt 16dagar kommer vi stå bland en miljon skrikandes tjejer då vi ska se 1D live. 
Jag längtar tills jag får träffa dessa underbara tjejer igen, äntligen!!
 
förutom att jobba så göra jag granola, bröd, städar, tvättar och fotar Davids fotbollsmatcher med mitt nya fläskiga objektiv som jag fick köpa av min amerikanska värdpappa. Ett objektiv som i Sverige hade rånat mig på kanske 10.000kr fick jag köpa för en väldigt bra pening och jag älskar det :D 
 
Klockan är 09.14, Otto är tröttare än tröttast efter att han varit i Östersund och blivit sönderdregglad av Izze. Solen skiner och idag har man blivit lovad +20 grader ute, inte illa. Men man vågar ju inte hoppas alltför mycket, man vet aldrig med sverige. Nu blir det en film sen en långpromenad. Trevlig Måndag v ä r l d e n.
 
xoxo
 
 






 

RSS 2.0